Maak kennis met Raymon Linsen vestigingsmanager van Wageningen

0
3093
Auto

Stel jezelf eens voor
Mijn naam is Raymon Linsen 46 jaar oud en geboren in Culemborg. Inmiddels woon ik al 26 jaar in Wageningen en ben ik gelukkig getrouwd en de vader van twee lieve kinderen. Op het moment ben ik vestigingsmanager bij ABC Banden & Autoservice in het filiaal te Wageningen.

Wat voor opleiding(en) heb je gedaan? 
LTS, Middenstandsdiploma, 1e Automonteur, APK Keurmeester en leermeester voor leerlingen die het vak willen leren.

Hoelang werkzaam bij ABC Banden & Autoservice? 
Ik ben inmiddels 6 jaar werkzaam bij ABC Banden & Autoservice

Heb je ooit nog ander werk gedaan?
Ik ben ooit begonnen als auto monteur. Daarna ben ik 10 jaar actief geweest als zelfstandig ondernemer in de bloemenbranche. Toen ik de autobranche ging missen ben ik weer terug gegaan en heb ik de bloemen achter me gelaten.

Hoe ben je in de autobranche beland? 

Ik vind de techniek van een auto erg mooi. Daarnaast vind ik het fijn om klachten van klanten te behandelen en op te lossen.

Waarom zouden mensen uw naar filiaal toe moeten komen? 
In het filiaal te Wageningen hebben we zeer goede monteurs, zijn we klantvriendelijk, vinden we kwaliteit erg belangrijk en denken we altijd mee met onze klanten. Uw auto is bij ons in goede handen!

Wat is je droomauto? 

Alfa MontrealRaymonlinsen

LAAT EEN REACTIE ACHTER